sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Tu esti binecuvantat deja....



Iosua 24:13  V-am dat o tara pentru care nu voi v-ati ostenit si orase pe care nu voi le-ati construit si v-ati stabilit in ele; mancati din viile si din livezile de maslini pe care nu voi le-ati plantat.'

Dumnezeu este mai dornic sa te faca prosper decat vrei tu sa fii facut prosper! De fapt, El este atat de pasionat ca tu sa te bucuri de prosperitatea Sa incat in mintea Sa, a-ti darui o inmultire a bogatiei si a bunurilor este un subiect stabilit.

Dumnezeu a promis deja: "V-am dat o tara pentru care nu voi v-ati ostenit si orase pe care nu voi le-ati construit si v-ati stabilit in ele; mancati din viile si din livezile de maslini pe care nu voi le-ati plantat."

El nu a zis: "S-ar putea sa va dau," ceea ce inseamna ca poate sa fie sau sa nu fie, ci a zis: "V-am dat," ceea ce inseamna ca s-a intamplat deja. Este doar o chestiune de timp inainte ca revelatia ta despre ceea ce ai prin lucrarea lui Cristos va aduce in existenta prosperitatea cu care El te-a binecuvantat deja.

In timpul unui serviciu bisericesc, un cuplu a inceput sa creada in Dumnezeu ca le va darui o locuinta noua pentru achizitionarea careia nu detineau banii necesari. Dupa serviciu, au mers la cumparaturi la un supermarket din apropiere. Cumparaturile pe care le-au facut i-au calificat pentru o tombola. Cateva saptamani mai tarziu, cuponul lor pentru tombola a fost ales dintre alte mii de inscrieri. Cuplul a castigat marele premiu - un apartament nou!

Prietene, asteapta-te sa ai prosperitate in viata ta fiindca tu esti bogat deja in Cristos. Isus a luat locul tau de saracie la cruce - "Pentru ca voi cunoasteti harul Domnului nostru Isus Cristos: ca El, bogat fiind, a devenit sarac pentru voi; ca voi, prin saracia aceea sa va imbogatiti." (2 Corinteni 8:9) In El, tu nu mai esti sarac.

Asa ca inceteaza sa mai privesti la lipsa din resursele tale care se afla in domeniul natural. Priveste spre cruce si spune: "Da, Cristos m-a facut bogat. Este o chestiune de timp inainte ca eu sa vad prosperitatea Sa in viata mea!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu